Івано-Франківськ

На Прикарпатті змушені посилити карантинні вимоги

Показник захворюваності на 100 тисяч населення впродовж семи днів зріс й становить 13,44 при урядовому нормативі 12.

Про це повідомляє Івано-Франківска ОДА, пише ПІК.

news-image

Вчора під головуванням очільника ОДА Віталія Федоріва відбулося позачергове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Йшлося про погіршення протиепідемічної ситуації в області, пов’язаної із гострою респіраторною хворобою COVID-19.

«Упродовж останніх днів значно зросла кількість прикарпатців, які занедужали на коронавірусну хворобу. Показник захворюваності на 100 тисяч населення впродовж семи днів зріс й становить 13,44 при урядовому нормативі 12. Тому необхідно вижити заходів щодо посилення карантинних заходів на Прикарпатті та задля цього напрацювати узгоджене і дієве рішенні комісії ТЕБ і НС», – сказав Віталій Федорів.

На засіданні виріішили зняти пом’якшувальні обмеження на території області, зокрема, у закладах фізичної культури і спорту, закладах культури. Йшлося про більш жорсткий порядок проведення культурно-масових та релігійних заходів в умовах карантину.

Комсія прийняла рішення щодо посилення контролю Національною поліцією, Держпроспоживслужбою за виконанням карантинних та епідемічних вимог органами місцевого самоврядування й керівниками суб’єктів господарювання.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено