Івано-Франківськ

Чому Франківськ відправляє африканця до Камеруну?

На руках у юнака диплом бакалавра і позначка у паспорті про зобов’язання упродовж 30-денного терміну виїхати за межі України.

Про це повідомляє у Фейсбук Міграційна служба Івано-Франківської області, пише ПІК.

Рішення про примусове повернення у країну походження міграційна служба прийняла щодо 23-річного громадянина Республіки Камерун.  У лютому цього року молодий чоловік завершив навчання в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, відтак підлягала анулюванню посвідка про тимчасове проживання іноземця в Україні.

“Утім, африканець у визначений час так і не прибув за отриманням диплому, зігнорував візитом й до міграційної служби. 18 червня він побував в обидвох місцях. Тепер має на руках усе, що потрібно для повернення на африканський континент: диплом бакалавра і позначку у паспорті про зобов’язання упродовж 30-денного терміну виїхати за межі нашої країни”, – йдеться у повіідомленні МС.

Питання  виїзду іноземців-правопорушників під контролем міграційної служби Івано-Франківської області.

104485137 2643606182530845 2323930512768683448 o

Нагадаємо, що цього тижня працівники відомства виявили ще одного іноземця – 30-річного громадянина Туреччини, два роки тому втратив підстави для законного перебування в Україні. У службі наголошують, що у обидвох випадках не йдеться про те, начебто цьому завадив карантин.

Читайте також:

У Німеччині через епідемію коронавірусу розгорівся скандал

Оцінка експерта: як Росія використала методи «сепаратизму» на Донбасі

20 червня: Чим примітний новий день

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено