Івано-Франківськ

Денис Шмигаль та Максим Степанов привітали українських медиків з професійним святом

Прем’єр-міністр України наголосив, що життя - це безцінний дар, «але інколи тільки лікарі здатні подарувати нам його вдруге».
Про це Денис Шмигаль написав у Telegram, повідомляє ПІК.
images 1 6
«День медичного працівника можуть назвати своїм святом не лише дипломовані лікарі, але й багато інших людей, яким фахівці в білих халатах подарували їхній другий день народження. Зі святом вас, шановні медпрацівники», – написав голова Кабміну.

Глава уряду уточнив, що українські лікарі і є «тією справжньою елітою — сформованою, а не призначеною — на яку спирається кожне суспільство, і наше зокрема; саме еліта завжди першою йде на війну проти біди, піддаючи своє життя небезпеці».

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов у відеозверненні до медичної спільноти обіцяв підвищення заробітної плати і зазначив, що нині медики опинилися в надзвичайно складних умовах. Перегляньте відео.

Привітання Максима Степанова з Днем медичного працівника

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов привітав медиків з Днем медичного працівника. У відеозверненні до медичної спільноти він зазначив, що нині медики опинилися в надзвичайно складних умовах: їхня робота — рятувати життя інших від смертельних хвороб, часто жертвуючи власним. Сьогодні держава працює над створенням медичної системи, яка була б орієнтована не лише на пацієнтів, але й на лікарів: з вересня поточного року буде підвищена заробітна плата медичним працівникам усіх ланок.Міністр переконаний, що професія лікаря має бути престижною в Україні, щоб медикам не довелося шукати щастя на чужині.

Gepostet von Міністерство охорони здоров'я України am Samstag, 20. Juni 2020

Переглядайте також:

Вітаємо медиків Прикарпаття з професійним святом!

Вітаємо татусів: щиро по-українськи! А можна як в Італії, Японії, Америці…

21 червня: Чим примітний новий день

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено