Івано-Франківськ

Вітаємо татусів: щиро по-українськи! А можна як в Італії, Японії, Америці…

Сьогодні в Україні - День батька. Міцного здоров'я Вам, татусі, доброї роботи та любові від найрідніших!

imgonline com ua resize

День батька у третю неділю червня також відзначають: Аргентина, Аруба, Канада, Коста-Ріка, Франція, Греція, Гонконг, Великобританія, Угорщина, Венесуела, Індія, Ірландія, Кенія, Макао, Малайзія, Мальта, Мексика, Нідерланди, Пакистан, Перу, Пуерто-Ріко, Сінгапур , Словаччина, Тринідад і Тобаго, Туреччина, Південна Африка, Шрі-Ланка, Японія, повідомляє Ділова мова, пише ПІК.

Це свято в різних країнах відзначають по-різному.

  • В Україні свято покликане підвищити статус чоловіка як батька у вихованні дітей. У нашій країні свято молоде, його відзначають лише вдруге, але в світі воно зародилося понад 100 років тому, а отже, існують і традиції його святкування.
  • У США в День батька прийнято носити біля серця троянди різного кольору. Червоні символізують живого батька, а білі прикріплюють до одягу ті, чий тато дйшов у інші світи.
  • В Японії батькам дарують квіти, а в Канаді – подарунки. У деяких країнах батьки-одинаки отримують додаткову допомогу в цей день.
  • В Італії діти дарують батькам парфум і алкоголь. А в Австралії День батька проводять вдома всією сім’єю.
  • Особливо популярний День батька у Фінляндії. Тут у кімнатах розвішують прапори, діти роблять подарункові вироби своїми руками, а господині готують ласощі.

Читайте також:

21 червня: Чим примітний новий день

Йдемо до центрального парку Франківська: навіть з немовлятами

Мешканців Прикарпаття попереджають про небезпечні цукерки

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено