Івано-Франківськ

На ділянці “Галич – Заліщики” вода ще підніметься на 2,5 метри

Рівень води ще не перевищив історичних максимумів зазначають в облдержадміністрації.

Там  сьогодні, 24 червня відбулося засідання Державної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та Генерала Чечоткіна, інформує ПІК.

За словами голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, до кінця тижня ситуація в більшості районів Прикарпаття нормалізується, за винятком того, що може піднятися рівень води в в Дністрі. Тому треба вести ретельний моніторинг ситуації.

“Вчасно повідомляти людей про небезпеку, вчасно допомогти їм евакуюватися у випадку необхідності”, – зазначив Генерал Чечоткін.

Додамо, що в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА інформують про те, що в Днiстрi очiкується проходження максимальних рiвнiв води паводку в см над нулем поста: в другiй половинi доби 24 червня – м.Галич – 730-770 см – затоплення заплави, сільського-господарських угiдь, затоплення прирiчкових господарських об’єктiв та будинкiв в місті Галич.

До слова, міст через Дністер перекрито, відсутнє  автомобільне сполучення за маршрутом “Львів – Івано-Франківськ”.

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено