Івано-Франківськ

На Прикарпатті 5 населених пунктів повністю знеструмлені через негоду

Частково без електроенергії залишились ще 18 пунктів.

Без електрики залишились села Верховинського, Богородчанського, Галицького, Долинського, Калуського, Косівського, Снятинського, Тисменицького та Тлумацького районів та Яремчанської зони.

Про це повідомили на сторінці Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

svetlampochka640x394 ab80021f3deb6996220cc2b9b5271a20

Більша частина вимкнень виконана згідно з вимогами ДСНС, для усунення небезпеки. Комунальники запевняють, що світло повернуть коли вода відійде і не буде загрози для життя людей.

Заступник технічного директора Олег Таранюк зазначив, що бригадам вдалось оперативно впоратись з більшістю аварій. Проте в деякі села довелось припинити електропостачання через затоплення.

Відбувся різкий підйом води в р. Гнила Липа, затопивши с. Дубівці Галицького району. Підстанцію в цьому селі залишили без напруги. Дві підстанції поблизу Черніїва Тисменицького району теж довелось вимкнути через підйом рівня води у р. Бистриця. Поблизу с. Побережжя Тисменицького району через затоплення виник ризик повалення опори, тому підстанцію, від якої вона живиться, знеструмлено. Схожі ситуації і в Тлумацькому районі, в с. Кутище, с. Пертилів, с. Нижнів”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено