Івано-Франківськ

На Франківщині ЗНО з математики пропустили понад 900 абітурієнтів

У школярів буде можливість пройти оцінювання на додатковій сесії.

Про це повідомив директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук, пише Суспільне, передає ПІК.

unnamed 16

За словами очільника центру, точну кількість тих, хто не зміг потрапити на ЗНО через повінь, зафіксують 2 липня. Саме до цього дня приймають заяви на додаткову сесію. Однак, щоб пройти оцінювання буде необхідна довідка з місця проживання.

За попередньою інформацією, на ЗНО з математики зареєструвались більше ніж 5000 прикарпатців. Директор регіонального центру оцінювання якості освіти вважає, що більшість школярів пропустили ЗНО не через негоду. За його словами, ці абітурієнти не планують отримувати вищу освіту.

Зараз ми можемо говорити про те, що таких є до 30-ти дітей. 100% це є Зеленська школа у Верховинському районі, там 19-20 чоловік. Вони безумовно будуть на додатковій сесії. Ще кілька людей приходили в наш центр сьогодні. Решта тих, хто не прийшов на ЗНО, це ті, яким ЗНО і не потрібне, бо вони не думають нікуди вступати“, – повідомив Богдан Томенчук.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено