Івано-Франківськ

Як Тлумацька райрада пошила в дурні керівників оновленого підприємства

Депутати віддали районній раді вже продану за борги техніку колишнього водоканалу.

Оказія трапилася із передачею майна від КП «Тлумач-водоканал», що був на балансі районної ради, КП «Тлумачкомунсервіс», реорганізованому після переходу підприємства у власність Тлумацької громади, повідомляє ПІК.

1 2

За словами керівників міської ради Тлумацької ОТГ, при спробі зареєструвати передану техніку за новими власниками у Регіональному сервісному центрі МВС України (всім відомому, як МРЕО), виявилося, що та … заарештована за борги. Так райрада, по суті, залишила керівників оновленого підприємства у дурнях.

Оскільки працювати не було чим, то директор КП «Тлумачкомунсервіс» з кількома підлеглими зібрали власні кошти і викупили на аукціоні, котрий проводило ДП «СЕТАМ», дві одиниці своєї ж техніки – екскаватор та асенізатор (бочку)(на фото). Відремонтована, ця стара техніка нині активно використовується у роботі. Та на цьому детективна історія не закінчилася.

bochka scaled

Крім викуплених машин, виконавча служба вилучила іншу техніку, яку райрада теж передала ОТГ на папері. Зокрема, машину вакуумну на шасі ГАЗ 3309 (2007 року випуску, балансовою вартістю 119 980 грн, залишковою вартістю 5 778 грн), екскаватор «БОРЕКС» (2007 року випуску, балансовою вартістю 204 550 грн, залишковою вартістю 33 940 грн.), автомобіль ГАЗ 53 (1991 року випуску, балансовою вартістю 29 267 грн, залишковою вартістю 0 грн).

Тож на черговій сесії міської ради ОТГ, що відбулася 25 червня, депутати зробили, так би мовити, хід конем. Вони прийняли рішення вилучити це неіснуюче у дійсності майно з господарського відання  КП «Тлумачкомунсервіс» та передати його назад Тлумацькій районній раді. До речі, згадані вище машини виконавча служба вже продала, тобто техніка має нових власників.

Мар’яна Бодак.

Читайте також:

Прикарпатців евакуюють через негоду (Фото)

Українець спровокував аварію у Польщі: 10 людей постраждало (ФОТО)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено