Івано-Франківськ

Музичний дайджест 27 червня – 3 липня: Eileen, Bakun, THE HARDKISS та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест трохи незвично – з кавера. Останнім часом Олена Андросова на своєму каналі публікує україномовні переспіви пісень з фільмів, серіалів та ігор. Приємний голос дівчини огортає шовковими простирадлами, заспокоює свідомість та дарує тепло серцю. Оригінал пісні можна почути у фільмі “Володар перснів: Повернення короля”.

Я дуже радію, що тепер цю заворожуючу пісню з “Володаря перснів” можна співати і рідною мовою!”, – пише Олена.

Eileen – Edge of Night (Cover in English and Ukrainian – Ночі край)

Далі нас чекає дещо протилежний аудіотвір. Bakun випустив трек, котрий може надовго підкорити танцювальні майданчики клубів не тільки України. Аудіодоріжці властивий магнетичний біт, який міцно засідає в голові. Чіткий ритм порадує поціновувачів хаусу, трансу та техно.

Я хочу, щоб зміст пісні залишився в таємниці. Кожен почує те, що хоче чути”, – наголошує музикант.

Bakun – Yamala

Наступний на черзі реліз від NAVKA у рамках всеукраїнського проєкту «Україна в піснях». Цього тижня слухачів чекає сучасна версія народної пісні Вербовая дощечка. Пісні притаманне ембієнтне звучання, яке огортає слухача, ніби вводячи у транс. Відеокліп знімали на Прикарпатті – у Верховинському районі. Відеоряд містить еротизовані кадри, котрі, втім не викликають неприємного вульгарного посмаку.

NAVKA – Вербовая дощечка (українська народна пісня)

А зараз черга перформансу від Ragapop. Гурт оприлюднив свою інтерпретацію поеми Івана Франка “Сяся”. Сміливий відеокліп доповнюється сучасним звучанням. Провокативно, авангардно, неординарно, незабутньо!

Ragapop – Сяся / Siasya

Закінчити огляд цього тижня пропонуємо акустичним концертом від THE HARDKISS. Відомий гурт оприлюднив відеоверсію концертного альбому. Наживо концерт знімався восени минулого року у Палаці ”Україна”. Улюблені хіти звучать в акустичному аранжуванні, ніби вдихаючи нове життя у давно знайомі слова. Приємного перегляду!

THE HARDKISS. Акустика. Live (Повне шоу. Наживо в Києві)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено