Івано-Франківськ

Поліаморні відносини: американське місто готове до легалізації 

Місцеві депутати вирішили допомогти неодруженим жителям міста відвідувати своїх партнерів / партнерок, які лежать у лікарні з коронавірусом.

Поліаморія – це система етичних поглядів, в яких допускаються романтичні стосунки більше ніж з однією людиною, але за згодою всіх учасників цих стосунків. Тобто поліаморія це ще не моногамія, але вже й не зрада.

Міська рада Сомервіля в американському штаті Масачусетс ухвалила нове розпорядження про домашнє партнерство, яке передбачає узаконення поліаморних відносин.

Про це пише Громадське, передає ПІК.

“Нове розпорядження місцеві депутати розробили, аби допомогти неодруженим жителям міста відвідувати своїх партнерів, які лежать у лікарні з коронавірусною хворобою. До нього перед голосуванням додали положення про поліаморію — таким чином, тепер вона визнаватиметься на рівні штату, втім, вочевидь, про її юридичне закріплення, приміром, через шлюб, не йтиметься”,- йдеться у повідомленні.

Довідково: більшість країн світу юридично не забороняє поліаморію (якщо не йдеться про гомосексуальні відносини), але й не визнає її як вид відносин, тим більше — шлюбу, який описується як союз двох людей.

«Люди живуть і, певно, завжди жили в поліаморних відносинах. Наразі наші закони заперечують їхнє існування. І мені здається, що на будь-якому законотворчому рівні це неправильно», — сказав CNN член міськради Сомервіля Ленс Дейвіс.

У 2017 році у США, уперше у світі офіційно визнали поліаморний шлюб трьох чоловіків.

Читайте також:

У Львові вперше провели операції з пересадки серця та нирок

Київська перепалка закінчилася стріляниною

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено