Івано-Франківськ

На Тисменничині витратили понад 632 тисячі гривень на сільські проєкти

Найбільше коштів на реалізацію проєкту отримала з районного бюджету сільська рада Стриганців.

Громаду Тисмениччини інформують про результати реалізації проектів-переможців восьмого районного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування за минулий рік, повідомляє Тисменицька районна рада, пише ПІК.

“В 2019 році загальна вартість п’ятьох проектів-переможців становила 632 578 гривень, а це – майже 60% коштів, залучених з районного бюджету”, – йдеться у повідомленні.

До слова, з 2012 року сума фінансування з районного бюджету для кожного учасника конкурсу збільшилась  з 25 000 гривень до 75 000 гривень, і кількість можливих переможців – з трьох до п’яти.

Klubivtsi 1На будівництво та облаштування будинку відпочинку біля ставка в селі (на фото) Клубівецька сільська рада залучила майже 58% коштів з районного бюджету від загальної вартості проекту-переможця.

Strygantsi

75% коштів з районної казни залучила Стриганецька сільська рада на здійснення демонтажу та встановлення 11 нових металопластикових вікон з енергозберігаючими склопакетами в сільському навчально-виховному комплексі (на фото).

65% становила дольова участь району у реалізації проекту-переможця Черніївської сільської ради: тут провели капітальний ремонту фасаду Черніївської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Читайте також:

Пара коней готує до футбольних матчів поле тисменицького стадіону

8 липня: з нами покровителі родини, які оберігають кохання у подружньому житті

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено