Івано-Франківськ

Музичний дайджест 4–10 липня: Karoon, O.TORVALD, Alina Pash та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест відеороботою дуету Karoon. Близькосхідний мотив цікаво доповнює композицію. Лірика здатна заворожити та викликати тривалі роздуми. Як зазначають музиканти, пісня про намагання вирватися з обіймів консервативних сімейних традицій, нав’язаних суспільством, родичами, совком, патріархальним ладом.

Karoon – Step

Наступним йде кавер від гурту O.TORVALD на пісню гурту Аква Віта – А тепер усе інакше. Текст пісні відмінний від оригіналу, але не менш іронічний. У відео взяли участь українські зірки: Надя Дорофеєва, Дантес, Pianoboy, Alyona Alyona, Alina Pash, Jerry Heil, Юля Юріна (YUKO) та інші. Веселого перегляду!

O.TORVALD – А тепер усе інакше [Аква Віта cover]

Наступна композиція – черговий реліз проєкту «Україна в піснях» від NAVKA. Майже тантричний мотив чарує та вводить у транс. Мелодія в певний момент відокремлюється від слів, повністю поглинаючи слухача. Пісня пробирає до мурах.

NAVKA – Чи ви, люди, спите спите (українська народна пісня)

Далі нас очікує реліз від Alina Pash. І от начеб-то крута ж робота, але є запитання. Нахіба там російська мова? Тобто, чесно, можна було б закрити очі на недоречно протягнуте ”Ти розумієш?”, але вставка ”Ты понимаешь?”.. Ні, Аліно, звиняй, не понімаю.

Alina Pash – N.U.M.

Закінчуємо мотиваційним інді-треком від Ульмо Три. Це твоє літо надихає своїми легкою манерою та мотивом, котрий засідає в голові. Не потрібно зайвих слів, просто ставимо на повтор. Гарних вихідних!

Ульмо Три – Це твоє літо (Lyric Video)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено