Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: від 20 до 26 липня

Цими днями вітається максимальна ділова активність на народження ідей.

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3 1

Тиждень починається з молодого місяця (це з’єднання Сонця і Місяця) у знаку Рака, яке відбудеться 20 липня о 20:33 за київським часом. У момент молодика енергетичний обмін між людиною і зовнішнім середовищем  – мінімальний.

У підсвідомості людини народжуються нові імпульси і ідеї, але вони ще чітко не визначені. За молодика можна починати тільки ті справи, які давно заплановані і ретельно прораховані, – вони отримають гідний розвиток. А ось ідеї, які тільки що спали на думку, з ходу реалізовувати не варто, оскільки можна припуститися помилки, яку буде важко виправити.

ОВЕН
Багато Овнів відчувають незвичайну енергію, схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, ухвалювати поспішні рішення, часом перевищуючи свої можливості або повноваження. Водночас, якщо правильно скористатися енергією цього періоду, можна вирватися зі складних життєвих обставин.

Якщо вам не вистачало рішучості будь-що здійснити, використовуйте цей період. Але уникайте крайнощів – дії можуть призвести до сильної внутрішньої перенапруженості, в результаті – проблеми зі здоров’ям.

ТЕЛЕЦЬ
Підвищується ваша творча активність, контактність, здатність сприймати й аналізувати інформацію. З’являються можливості повною мірою використовувати свій талант, а також знання, та отримати матеріальний результат. Щасливий період для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів.

Вам вдасться ефектно висловити свої ідеї, ввести на роботі деякі нововведення і удосконалення, оптимальним чином організувати робочий процес. Робота з документами, навіть якщо і завдасть клопоту, в результаті, завершиться вдало.

БЛИЗНЯТА
В контактах і зв’язках стаєте дуже активними і енергійними. Добре проявляєте себе в професії, з’являється творча активність, впевненість у собі. Число громадських зв’язків зростає. З начальством і впливовими особами ви легко знайдете спільну мову, зможете висловити свої міркування.

Якщо ви довго займалися якимось проєктом, роботою, то протягом цього тижня можливий фінансовий успіх. Протягом тижня спілкування з дітьми або романтичним партнером доставить чуттєве та інтелектуальне задоволення. Хороший період для демонстрації своїх розумових здібностей.

РАК
Зміни, які відбуваються в цей період, не залежать від волі або бажання, цілком можливі фінансові труднощі, особливо що стосуються спільних ресурсів, аліментів, спадщини або боргових зобов’язань. Обставини можуть призвести до необхідності відмовитися від застарілих, безперспективних ділових відносин і тенденцій.

Молодик 20 липня багатьом представникам знака Рака принесе емоційну втому, непевність, але друга половина тижня буде сприятлива, всі неприємності швидко минуть, серйозних неприємностей не принесуть.

ЛЕВ
Позитивні імпульси у всіх сенсах. Зростає творча піднесеність, оптимізм і життєдіяльність, що суттєво допоможе за необхідності вирішення справ в цей період. Тиждень сприятливий для початку нових справ, здійснення творчих проєктів, відкриття підприємств, а також для досягнення вищого суспільного становища.

Вдалий час для романтичних зустрічей, розваг і світських заходів. В житті відбуваються важливі зміни, і якщо вдасться їх проаналізувати, можна зробити хороший старт на весь наступний рік.

ДІВА
З’являється схильність до кардинальних перетворень, змін в оселі, які за розумного підходу, можуть виявитися досить конструктивними. Зміни настрою, нервозність негативно впливають на нові взаємини – вони можуть раптово закінчитися, так і не розпочавшись.

Може назріти необхідність зміни місця проживання або необхідність ремонту. Будь-яка робота, що вимагає активності і застосування фізичної сили або використання різних інструментів, виявиться успішною. Це хороша можливість скидання накопиченої напруженості, звичайно, можна вибрати для цієї мети спорт або активний відпочинок.

ТЕРЕЗИ
Зросте прагнення до лідерства, активність в професійних і політичних справах. Завищені вимоги до партнерів і необґрунтовані ревнощі, можуть стати приводом для конфліктів і навіть розставання. Через ризиковані рішення з негативними результатами можна дійти до втрати довіри у оточення, наслідком чого може стати втрата роботи.

Внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть стати фінансові втрати. Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, але у разі розумного підходу цього можна уникнути.

СКОРПІОН
Проєкти, справи, розпочаті раніше, в цей період йдуть успішно, оскільки посилюються лідерські здібності і з’являється жага дій. Успішна розумова робота. Ви легко схоплює ідеї, пропозиції щось зробити або організувати.

Взаємини з колегами і начальством хороші, всі хочуть подобатися одне одному – так що гріх не скористатися слушним моментом для звернення до начальства з проханнями та пропозиціями. Сприятливий час для занять з дітьми, похвала і заохочення допомагають активізувати бажання займатися творчістю, розвиватися, читати, вивчати.

СТРІЛЕЦЬ
Загалом фон тижня сприятливий, ви стаєте активнішими, більш оптимістично дивитеся в майбутнє. Присутні деякі розбіжності в думках і інтересах, але з’ясування стосунків виявиться конструктивним для шлюбу і корисним для обох сторін.

Те ж можна сказати і для романтичних, любовних стосунків. Тиждень продуктивної інтелектуальної діяльності і вдалого вирішення багатьох завдань, у тому числі. Обставини складаються сприятливо для того, щоб успішно впроваджувати практичні, раціональні ідеї. Вдало складаються короткі ділові поїздки, придбання офісної та побутової техніки.

КОЗОРІГ
Реорганізація робочої атмосфери і методів виробництва підвищить продуктивність праці надалі. Тиждень для конструктивного обговорення поточних справ і завдань. Хороший період для запрошення в гості потрібних людей. Приємне спілкування з друзями, колегами, однодумцями, зроблять цей тиждень дуже позитивним.

Багато хто отримає приємні звістки, довгоочікувану пошту. Можливі несподівана вигода і фінансові надходження. Стримуйте себе в емоціях і висловах, інакше нервозність спровокує загострення хронічних захворювань шлунка, посилення неприємних симптомів.

ВОДОЛІЙ
Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі. Хороший період для освідчень, заручин, одруження, але тільки для людей, впевнених у своїх почуттях. Вдалий час для розв’язання домашніх проблем, особливо тих, що стосуються безпеки і оформлення житла і відносин з жінками.

Чудовий вечір для налагодження стосунків у сім’ї. Можуть виникати розбіжності та суперечки у взаєминах із персоналом жіночої статі і партнерами-жінками, але водночас складається вдала атмосфера для розв’язання питань, через які виникають конфліктні ситуації.

РИБИ
Період сприятливий для романтичних взаємин, а також для активного відпочинку. Головне, не захоплюватися процесом і не ухилятися від практичних справ, від своїх професійних обов’язків. В цей період існує велика ймовірність ошуканства, особливо з боку жінок.

Будьте пильними – порожні витрати стануть причиною фінансових ускладнень надалі. Не вірте пліткам і не вплутуйтеся в інтриги. Направте всю свою енергію на якісні перетворення ділових, партнерських взаємин, для переобладнання виробництва або офісу.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

Читайте також:

Суд конфіскував в дохід держави ікони, які вилучили митники (ФОТО)

МОЗ наполегливо радить українцям пити багато води

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено