Івано-Франківськ

Як знизити тиск без ліків? Вчені підказують відповідь

Рослинний раціон з незначним додаванням м’яса та молока допоможе з хворобами серця.

Можна знизити тиск без ліків в домашніх умовах. Про це повідомили вчені з University of Warwick, пише wtfit.me, передає ПІК.

Як знизити артеріальний тиск

Вчені проаналізували попередні клінічні дослідження, щоб порівняти дію на артеріальний тиск 7 різних дієт. В результаті аналізу виявилося, що найкраще допомагає знизити тиск рослинна дієта з обмеженням м’яса в раціоні.

Відповідно принципам такої дієти, 1-2 рази на тиждень можна вживати м’ясо, але не частіше. А от інші види їжі тваринного походження можна і навіть варто додавати у щоденний раціон. До них відносяться яйця, сир, молоко, кисломолочні продукти. В них міститься достатня кількість незамінних амінокислот (білків), щоби покрити тижневі потреби активної людини.

Як тиск залежить від раціону

Ми провели 41 дослідження за участю 8416 людей, в яких вчені вивчали вплив різних дієт на артеріальний тиск. В результаті наш аналіз показав, що найкраще всього знижують тиск стиль харчування, в яких рослинна основа раціону, але їжа тваринного походження не виключена повністю”, – сказав автор дослідження, Джошуа Гіббс.

Дієта для зниження тиску вдома

Необхідні білки при такій дієті заміняються бобовими (горошок, квасоля, боби, сочевиця, нут), а також яйцями та творогом. Таким чином завдяки простим змінам у раціоні можна знизити артеріальний тиск без ліків, в домашніх умовах та абсолютно безкоштовно. Вам не потрібно буде навіть йти до лікаря. Рекомендуємо спробувати саме зараз, поки за вікном літо, а на ринках повно недорогої та різноманітної зелені, овочів иа ягід. Не забувайте, що збільшення в меню рослинної їжі чудово впливає також на фігуру, допомагає боротися з хворобами, знижує рівень холестерину в крові, підвищує загальний тонус організму.

Додайте в меню фрукти та овочі – і не лише Ваш тиск прийде у норму, а й самопочуття покращиться!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено