Івано-Франківськ

Металург – Прикарпаття – 1:0

П'ята поспіль поразка Команди Рідного Краю

Світлина від Олександра Дем'янчука.

Футбол. Чемпіонат України 2019/20. Перша ліга. 28 тур

03 сераня, м. Запоріжжя, стадіон “Славутич-Арена”, без глядачів

Металург (Запоріжжя) – Прикарпаття (Івано-Франківськ) – 1:0

Гол: Шалфєєв, 29

“Прикарпаття”: Новак, Бочкур, Француз, Сікач, Борисевич, Вацеба, Семотюк (Кузьмин), Геник, Сондей, Воробчак (Дитко), Барчук (Цюцюра).

Івано-Франківська команда в Запоріжжі в рамках 28 туру Чемпіонату України серед команд Першої Ліги зустрічалася з  один із головних аутсайдерів змагань місцевим “Металургом”. Так принаймні афішували цей матч прикарпатські ЗМІ.

Гравці Команди Рідного Краю надзвичайно жваво розпочали гру, володіючи ігровою та територіальною перевагою, щоправда найреальніший шанс відзначитися був у Василя Француза після розіграшу кутового. Господарі, які проводили шостий матч за останні шістнадцять днів, свідомо віддала ініціативу  та грали другим номером на контрататках. Саме одна з них в середині першої половини зустрічі виявилася результативною. Шалфєєв реалізував атакувальні потуги своєї команди. Саме цей гол, як виявилося і став єдиним та вирішальним у поєдинку.

В другому таймі івано-франківці продовжували контролювати м’яч, а метулургівці, восновному граючи на своїй половині поля, час від часу вибігали в контратаки. При цьому господарі якось трохи не по-козацьки при кожній ліпшій нагоді не цуралися потягнути час, зрештою арбітр теж не особливо підганяв гравців команди, кольори якої свого часу захищав його батько.

До честі гравців “Прикарпаття” суто по грі це був однин з кращих матчів команди в сезоні.  Перевага в контролі м’яча була на тотальному рівні. Були стіночки, гра на третього. Були моменти при стандартах. Вдалося б виграти всі б сказали, що молодці, команда додала. Але, на жаль для справжніх вболівальників Команди Рідного Краю, у футболі більше цінується результат, який цього разу був на користь запоріжців. Це 5 поспіль поразка для підпопічних Володимира Ковалюка, і вони ризикують опинитися у зоні перехідних матчів у випадку продовження цієї невтішної серії у наступних двох поєдинках, які залишилися до завершення чемпіонату.

Очевидним залишається один факт: клубу потрібні зміни. І чим швидше вони відбудуться – тим краще буде, як для самої Команди Рідного Краю зокрема так і для розвитку професіонального футболу на Прикарпатті загалом.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено