Івано-Франківськ

Прикарпатський лікар отримав “медичний Оскар” України (ФОТО)

Професора Івано-Франківського національного медичного університету (ІФНМУ)  Нестора Середюка нагородили "Орденом Святого Пантелеймона".

Про це повідомляють на сайті ІФНМУ, пише ПІК.

У столичному виставковому центрі “Парковий” відбулася церемонія нагородження українських медиків відзнаками за професіоналізм і милосердя “Орден святого Пантелеймона” та “Медаль святого Пантелеймона”. Цю нагороду ще називають українським”медичним Оскаром”.

20200810orden02

Поважна рада відзнаки за участю представників регіональних рад обрала по одному переможцю у таких номінаціях, як: «Найкращий лікар”,”Найкращий медичний працівник”, “Новатор охорони здоров’я”, “За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я”, “Взірець служіння суспільству”, “За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України” (для іноземців).

У номінації “Найкращий лікар” “Орден святого Пантелеймона” отримав Нестор Середюк — професор кафедри внутрішньої медицини № 2 та медсестринства Івано-Франківського національного медичного університету.

20200810orden06

Додамо, що громадська відзнака за професіоналізм та милосердя “Орден святого Пантелеймона” має професійно-фахову спрямованість і присуджується в Україні з 2009 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість та духовний розвиток українського народу і держави в цілому.

20200810orden04

ФОТО Укрінформ

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено