Івано-Франківськ

“Сміття більше, ніж ми могли уявити”: Державна екологічна інспекція перевірила узбережжя прикарпатських річок

Інспекція виявила стихійні сміттєзвалища вздовж прикордонних карпатських річок, сміття з яких може потрапити до сусідніх держав.

Про це у соцмережі повідомив голова інспекції Андрій Мальований, пише ПІК.

На Івано-Франківщині чимало стихійних сміттєзвалищ на території Яремчанської міської ради. На узбережжі річки Прут побутові й будівельні відходи поблизу старих очисних споруд у Ворохті, відходи деревообробки й склобій по вулиці Курортна у селі Татарів, відходи деревообробки по вулиці Героїв Майдану в селі Яблуниця. У Микуличині біля річки Підстрім, притоки Прута, також звалище побутових й будівельних відходів. Біля річки Солонець поруч з перехрестям автодоріг Делятин-Коломия та Н-09 Мукачево-Львів ще одне звалище побутових відходів. Також в Івано-Франківській області побутові відходи у прибережно-захисній смузі річки Прут у селі Шепарівці Коломийської ОТГ. І аж 10 стихійних сміттєзвалищ в селі Нижній Березів Косівського району біля річки Лючка, притоки Прута.

Окрім Івано-Франківської області, інспекція також проінспектувала басейни річок на території Закарпатської, Чернівецької та Львівської областей.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено