Івано-Франківськ

Для чого бацька Лукашенко переговорив з Путіним

Аналітики не виключають, що Лукашенко може попросити В.В. ввести в Білорусь війська.

thumbnail tw 20190419141015 2665

Відбулася телефонна розмова Президента Білорусі Олександра Лукашенка з Президентом Росії Володимиром Путіним, про це БЕЛТА повідомили в прес-службі глави білоруської держави, пише ПІК.

Президенти обговорили ситуацію, яка складається всередині і навколо Республіки Беларусь, кототко повідомляє БЕЛТА.

Напередодні події батька Лукашенко сказав на нараді у Мінську:

“Тобто те, що я говорив, – фактично за сценарієм розгортається агресія проти Білорусі. Треба зв’язатися з Путіним, президентом Росії, щоб я міг з ним переговорити зараз. Тому що це вже загроза не тільки Білорусі. Знаєте, деякі росіяни, я дивлюся , там, занадто розумні, починають кричати: ось, Білорусь, так, що не так … Я хочу сказати, що захист сьогодні Білорусі – це не менше, ніж захист всього нашого простору, Союзної держави, і приклад іншим. Якщо білоруси не витримають, покотиться ця хвиля туди. Тому за нас так вчепилися “, – підкреслив президент Білорусі.

“Ми бачимо, що відбувається. Нас заколисувати не треба мирними акціями і демонстраціями. Ми бачимо, що в глибині відбувається. Ми дуже добре це бачимо. І потім, ми ж методички читали кольорових революцій”, – заявив Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, що 10 серпня президент Росії Володимир Путін відправив білоруському колезі Олександру Лукашенку вітальну телеграму після озвучення попередніх результатів голосування під час виборів президента.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

26-річне правління “Бацьки” Лукашенко підходить до кінця?

Мінський “Майдан”: фотозвіт з місця подій

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено