Івано-Франківськ

Кремль підтвердив готовність надати Лукашенкові військову допомогу

Тим часом церква Білорусі закликала громадян відмовитися від протистояння і не руйнувати країну. В країні продовжуються мітинги.

49 main

У неділю, 16 серпня, відбулася ще одна телефонна розмова президентів Білорусі і Росії. У розмові Кремль підтвердив готовність Москви надати республіці необхідну допомогу у вирішенні проблем, що виникли – в разі зовнішньої загрози.

Про це повідомляє БЕЛТА з посиланням на прес-службу лідера Білорусі, пише ПІК.

Своє бачення ситуації висловив Путін, але інформаційне агентство не приводить його слова.

“Глави держав провели ґрунтовні консультації з усіх питань. Лідери країн ще раз підтвердили домовленість, що в разі загострення ситуації в частині зовнішніх загроз боку реагуватимуть спільно відповідно до положень, передбачених Договором про колективну безпеку”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Лукашенко обговорював з Путіним можливість надання всебічної допомоги по забезпеченню безпеки Білорусі в разі зовнішніх загроз вчора, 15 серпня. Також вчора президент Білорусі заявив про стурбованість військовими навчаннями НАТО на території сусідніх Литви та Польщі.

Сьогодні православна ццерква Білорусі закликала громадян відмовитися від протистояння і не руйнувати країну. В країні продовжуються мітинги.

Читайте також:

Для чого бацька Лукашенко переговорив з Путіним

Луцький терорист припинив голодування: чому два тижні не їв?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено