Івано-Франківськ

У Тлумачі кіно – просто неба, а активність – у Молодіжній раді

Тлумацька Молодіжна рада шукає молодих і активних мешканців ОТГ для участі у житті та розвою громади.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці органу місцевого самоврядування, пише ПІК.

MR1 2

Днями члени нині чинної Молодіжної ради Тлумацької ОТГ презентували відеозаклик до тих, кому ще не виповнилося 35. Вони переконують: якщо ти креативний, відповідальний, ініціативний – тобі у раду!

За час свого існування Молодіжна рада реалізувала багато проєктів, зокрема ініційованих Центром Політичних Студій, програмою «DOBRE». Як інформують юні керівники, уже завершується ремонт у приміщенні, де розміщуватиметься «Молодіжний простір» (про це ПІК писав у матеріалі «Молоді тлумачани вимагають свого «простору» https://pik.net.ua/2020/05/01/molodi-tlumachany-vymagayut-svogo-prostoru/). Тим часом хлопці і дівчата креативлять за його межами.

Серед іншого частими є покази фільмів просто неба (якщо дозволяє погода). Крім Тлумача, обіцяють такі молодіжні зібрання у кожному населеному пункті громади. Минулих вихідних вони змінили свою локацію – кіно було на … тлумацькому озері. Цього літа в умовах карантину місцева водойма стала місцем відпочинкового «паломництва» як тлумачан, так і гостей із обласного центру та сусідніх районів. Тож вечірній кіносеанс на лоні природи став майже аншлаговим.

MR

Нині у «молодіжці» працюють над планом заходів до серпневих державних свят. Зокрема, 23 серпня відбудеться велопробіг із 10-метровим прапором України.

Мар’яна Бодак.

На фото: під час зустрічі Молодіжної ради із керівництвом Тлумацької ОТГ

Відеозаклик за посиланням: https://www.facebook.com/100011485230514/posts/1220391548353675/?app=fbl

Читайте також:

На Тлумаччині стартував ремонт дороги Озеряни – Делева

У Нижневі Тлумацьої ОТГ почали будувати лікарську амбулаторію

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено