Івано-Франківськ

Під жорсткі протести в Мінську у Лукашенка 66-й день народження (ВІДЕО)

Глава Білорусі має трьох синів як трьох орлів, та не живе з дружиною і не може вгамувати протести опозиції.

lukashenko s synovyami syny Lukashenko

  • На світлині Президент Білорусі з синами: Віктором, Миколою та Дмитром.

Сьогодні, 30 серпня, Олександр Лукашенко відзначає день народження. Йому виповнилося 66 років. На посту президента – 26 років, повідомляє ПІК.

З відкритих джерел відомо, що у президента Білорусі є українське коріння. Його дід Трохим Іванович був уродженцем Глухівського повіту (зараз однойменний район в Сумській області).

Лукашенко народився в селищі Копись Вітебської області. Його мати Катерина працювала дояркою на фермі, померла у віці 91 року в 2015-му. Сина вона виховувала без батька.

Олександр Лукашенко в шлюбі з 1975 року. За деякими даними, з дружиною Галиною вони не розлучені, але живуть окремо. Вона в селі, він у столиці. Жінка народила йому двох синів – Віктора в 1975 році і Дмитра у 1980-му.

Третій син – Микола – в 2004 році народжений від колишнього особистого лікаря президента Ірини Абельської. До речі, у Колі день народження завтра – 31 серпня, він відзначить своє 16-річчя.

Сьогодні Олександа Лукашенка телефоном привітав з днем народження президент Росії. Тож опозиція, яка знову вийшла на вулиці Мінська, з-поміж інших плакатів тримає й такий: “Вово, припини дзвонити колишнім”.

Атмосферу сьогоднішнього мітингу протесту відтворює відео.

 

Читайте також:

Ситуація у Білорусі: Україна має чітко визначити свою позицію

Лукашенко привів армію в бойову готовність

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено