Івано-Франківськ

В Галицькому районі вчителі отримають надбавку до зарплати

В Галицькому районі вчителям виплатять 20 % надбавки до заробітної плати.

Починаючи з вересня і до кінця року вчителі Галицького району отримуватимуть надбавки до зарплатні.

Про це заявила перша заступниця голови  Івано-Франківської ОДА Марія Савка під зустрічі з освітянами району, сьогодні 10 вересня, повідомляє ПІК.

Марія Савка про надбавку для вчителів у Галицькому районі

“Я хочу подякувати вчителям, бо завдяки  взаєморозумінню керівників шкіл та керівників району ми не маємо на даний час незабезпеченості по освітній субвенції. І ми розуміємо, наскільки це важливо. Тому з першого вересня і до кінця року буде відновлено виплати  20 % надбавок для вчителів “, – сказала Марія Володимирівна.

Окрім того, Марія Савка зазначила, що вчителям району дуже пощастило. адже їхні учні пішли до школи і мають змогу повноцінно навчатися, тоді як, в більшій частині Івано-Франківської області  у зв’язку із епідеміологічною ситуацією діти змушені отримувати знання дистанційно.

Додамо, що сьогодні, під час робочого візиту до Галицького району, Марія Савка також  побуває на  будівельних майданчиках чотирьох амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Вона оцінить  рівень та якість виконання робіт і  з’ясує можливі терміни здачі цих медзакладів в експлуатацію.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено