Івано-Франківськ

Володимир Зеленський вже в Івано-Франківську: стадіон так стадіон (ФОТО)

Сьогодні, 18 вересня, Володимир Зеленський відвідав стадіон ім. Гемби.

Президент Зеленський прибув з робочим візитом до Івано-Франківської області, повідомляє ПІК.

Президент Зеленський вже в Івано-Франківську

Очільник держави вже відвідав Ланчин в супроводі представників своєї пресслужби. Офіційні особи та журналісти щойно побачили його в краватці, у доброму гуморі та без жартів. Першою локацією, де глава держави, за попередньою інформацією, хотів поспілкуватися з франківцями, була обласна клінічна лікарня на Пасічній. Медики підготувались до приїзду, однак візит Президента до лікарні скасували.

Володимир Зеленський, прибувши до Івано-Франківська, одразу відправився на стадіон ім. Гемби. По суті це спорткомплекс, який капітально відремонтували в рамках президентської програми “Велике будівництво”. На стадіоні відбудеться презентація “Стратегії розвитку Прикарпаття”.

119886656 1136950953372576 6865210625451419030 nПрезидент Зеленський Івано-Франківськ стадіон ІФНТУНГПрезидент Зеленський Івано-Франківськ стадіон імені Гемби

Нагадаємо, коли минулого року президент Володимир Зеленський представляв у Івано-Франківській ОДА нового очільника області Дениса Шмигаля, міський голова Франківська просив у Зеленського 150 млн. грн. на добудову моста у Пасічній.

Днями Верховна Рада України ухвалила рішення про виділення 60 мільйонів гривень на це будівництво. Марцінків чомусь назвав це великим викликом.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено