Івано-Франківськ

Голова Івано-Франківської ОДА викликає “на килим” керівників районних адміністрацій

Глави районів повинні мати чіткі пояснення щодо виконання робіт з ліквідації наслідків червневої повені.

IMG 6593

Голова Івано-Франківської ОДА запланував нараду  з головами РДА на 11 годину 22 вересня. Нарада викликана недоліками у ліквідації наслідків повеней, на що звернув увагу Володимир Зеленський під час свого візиту на Прикарпаття, повідомляє ПІК.

“Я запрошую усіх голів районних державних адміністрацій завтра прибути на нараду з детальним переліком об’єктів, за які вони відповідають, та бути готовими до детальних пояснень, якщо буде у цьому необхідність“, – сказав сьогодні під час щотижневої онлайн-наради голова ОДА Віталій Федорів.

Нагадаємо, що під час робочого візиту на Прикарпаття Володимир Зеленський відвідав селище Ланчин Надвірнянського району, яке найбільше постраждало влітку від повеней. Президент зазначив, що попри великий обсяг виконаних робіт, є ще багато недопрацювань.

Вважаю, що багато що не зроблено, є багато помилок. Я це казав голові адміністрації. Я розумію, що це відповідальність місцевої влади. Люди взяли з нас обіцянку”,– наголосив Володимир Зеленський минулої п’ятниці під час спілкування з журналістами у Івано-Франківську. 

Читайте також:

Володимир Зеленський вже в Івано-Франківську: стадіон так стадіон (ФОТО)

У Франківську Президент Зеленський зізнався, яку Україну будує (ВІДЕО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено