Івано-Франківськ

В Рогатинському районі з 28 вересня запрацюють дитячі садочки

Рішення щодо відкриття закладів дошкільної освіти прийняли на засіданні районної комісії з питань ТЕБ і НС.

Вчора, 22 вересня вже відкрилися дві групи в Рогатинському дошкільному навчальному закладі №1 “Малятко” та три групи в Рогатинському дошкільному навчальному закладі №2 “Дзвіночок”. 

Про це повідомляє Рогатинська районна державна адміністрація, пише ПІК.

В Рогатинському районі запрацюють садочки

“Ми прийняли рішення про відкриття міських дитячих садків, але вимагаємо від керівників цих закладів взяти на особистий контроль дотримання протиепідемічних заходів, адже безпека та здоров’я наших дітей та працівників дитсадків – одне з основних наших завдань”, – наголосив  голова РДА Володимир Штогрин.

Також районна Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула питання готовності закладів дошкільної освіти та дошкільних груп в закладах загальної середньої освіти у сільській місцевості до виховного процесу в період карантину з 28 вересня 2020 року.

“Доручаю робочій групі по підготовці дошкільних навчальних закладів району до навчально-виховного процесу до 25 вересня 2020 року провести обстеження згаданих закладів на предмет дотримання  протиепідемічних вимог”, – додав очільник району Володимир Штогрин.

Щодо ситуації з коронавірусом, в районі за останній тиждень не спостерігається росту рівня захворюваності населення на коронавірусну інфекцію. Рогатинський район все ще перебуває в “помаранчевій” зоні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено