Івано-Франківськ

Посадовці Івано-Франківської ОДА відвідали сьогодні Городенку: що їх цікавило

У порядку денному був, зокрема, розгляд звернень жителів Городенківщини щодо соціальних питань.

Відвідали сьогодні Городенку з робочим візитом троє прдставників Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Побували в трьох установах.

121672687 671070223796570 7301306902914275988 n

Сьогодні на Городенківщину здійснили робочу поїздку заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Онищук, заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Степан Микицей та начальник відділу служби у справах дітей ОДА Марія Євчук, повідомляє пресслужба ОДА, пише ПІК.

“Посадовці відвідали дитячий будинок сімейного типу у місті Городенка. Вони поспілкувалися з батьками-вихователями та цікавились умовами проживання та виховання дітей у сім’ях”, – йдеться у повідомленні.

Також Світлана Онищук зустрілася з колективом управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. Обговорили умови праці державних службовців та матеріально-технічне забезпечення установи.

“Делегація побувала й у Тишківському стаціонарному відділенні для проживання одиноких перестарілих людей та людей з інвалідністю. Заступник голови облдержадміністарції відзначила високий рівень обслуговування мешканців району у цьому закладі”, – повідомляють в ОДА.

Крім цього, Світлана Онищук розглянула звернення жителів Городенківщини щодо соціальних питань.

Насамкінець посадовець вручила державні нагороди керівнику ПФГ «Поточище» Мирославу Козло, вчителю історії Городенківської ЗОШ №1 Мирославі Олексин та медаль «За заслуги перед Прикарпаттям» керівнику апарату Городенківської райдержадміністрації Степану Михайлюку.

Читайте також:

Як у Долинській ОТГ на Прикарпатті наблизили послуги ЦНАП до селян (ФОТО)

Коломийська єпархія УГКЦ обіцяє покарати священника Миколу Мединського за його похід у депутати

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено