Івано-Франківськ

Подякою прем’єр-міністра України відзначений головний державний санітарний лікар Франківщини

Руслан Савчук вважає урядову нагороду оцінкою роботи всього колективу, з яким він працює, в тому числі у напрямку протидії коронавірусу.

MVI 5662.MOV.00 01 44 14.Still003 1

Подякою прем’єр-міністра України нагороджений головний державний санітарний лікар в Івано-Франківської області, директор Державної установи «Івано-Франківський лабораторний центр МОЗ України», кандидат медичних наук Руслан Савчук. Цієї відзнаки він удостоєний за багаторічну плідну працю та  високий професіоналізм , повідомляє ПІК.

Подяку Руслану Савчуку вручив сьогодні під час щотижневої онлайн-наради голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

“Дякуємо Вам за професійну роботу та бажаємо  й надалі докладати усіх зусиль, щоб область якомога шкидше подолала пандемію коронавірусу”, – сказав Федорів.

Руслан Савчук зазначив, що розцінює Подяку від голови українського уряду, як об’єктивну  оцінку роботи всього колективу Державної установи «Івано-Франківський лабораторний центр МОЗ України», яка має свої підрозділи в 10 районах області.

Щодо коронавірусу, то зараз лабораторний центр проводить 90% усіх лабораторних досліджень на “ковід” в області. Щодоби кількість тестувань коливається від 800 до 1100, що є високим показником в Україні.

22 scaled

Читайте також:

Тест на коронавірус: скільки він коштує та як його пройти на Прикарпатті

Українцям на замітку: як зустрічатися з друзями і не захворіти на COVID-19

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено