Івано-Франківськ

Мер Долини хотів дебатів, але нічого не вийшло

На пост міського голови Долини претендують 6 кандидатів. Жодний не пристав на ініціативу чинного Гаразда.

Bez nazvanyya 7

Мер Долини хотів дебатів, але нічого не вийшло, бо опоненти не відгукнулися на його пропозицію, повідомляє ПІК з посиланням на повідомлення Гаразда у фейсбуці, пише ПІК.

“Минуло два тижні, але жоден кандидат на голову ОТГ не підтримав мою пропозицію щодо публічних дебатів, хоча 95% (більше тисячі!!!) опитаних у ФБ мешканців громади висловились за відкриту дискусію щодо майбутнього Долинської громади”, – написав сьогодні голова Долини Володимир Гаразд.

На думку очільника міста виборці позбавлені можливості побачити і почути прямі питання і відповіді як щодо чисельних викликів майбутньої об’єднаної громади, так і щодо перспектив її розвитку.

Нагадаємо, що на пост міського голови Долини претендують 6 кандидатів:

  • Гаврилків Руслана Ігорівна  – 42 роки, чинна заступниця міського голови, політична партія “Всеукраїнське об’єднання “Платформа громад”.
  • Гаразд Володимир Степанович – 54 роки, чинний міський голова, політична партія “Європейська Солідарність”. З травня 2006 року постійний очільник міста. Двічі переобирався на посаду міського голови Долини 31.10.2010 р. та 25.10.2015 р., де за нього проголосували 43,78% виборців. Ініціатор створення Долинської ОТГ.
  • Дирів Іван Ярославович – 41 рік,  політична партія Всеукраїнське об’єднання “Свобода”. Працює у Долинському лінійному виробничому управлінні магістральних газопроводів ТОВ “Оператор газотранспортної системи України”, інженер-електрик.
  • Іваськевич Сергій Тарасович – 35 років, самовисуванець; тимчасово не працює. Кандидат про якого відомо найменше. Фото на просторах інтернету теж відсутнє.
  • Корбут Петро Петрович – 39 років,  директор ТзОВ “Нова Долина”, політична партія “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка”.
  • Лешко Галина Володимирівна – 30 років, політична партія “Слуга народу”, ПрАТ УСК “Княжа Вієнна Іншуранс Груп”, Директор регіонального центру Долина № 1.

Читайте також:

Франківщина: піар-принади кандидатів на мерські крісла (ВІДЕО, ФОТО)

Скільки коштів витратили на вибори кандидати на мера Івано-Франківська

«Я вже виконую частину завдань, які поставили переді мною люди на передвиборчих зустрічах» – Марія Савка

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено