Івано-Франківськ

Франківщина: піар-принади кандидатів на мерські крісла (ВІДЕО, ФОТО)

Чому у Слюзара червоний ніс, у Гаразда нема сліпого трасту, а у Марцінківа є бігборди навіть у Рогатині.

image 4

Франківщина: піар-принади кандидатів на мерські крісла спрямовані перед виборами на те, щоб за кожного з них голосували всі, хто 25 жовтня встане з ліжка. Пояснення цьому просте.

На крісла мерів завжди був високий попит. А цього року й поготів. Адже очільники багатьох міст мають водночас бути й головами великих об’єднаних територіальних громад з чималими ресурсами.

Тож амбітні чоловіки для отримання владних можливостей, в яких тільки образах не постають перед виборями, щоб їм сподобатись.

Про це свідчать й соціальні мережі Прикарпаття, пише ПІК та запрошує разом оцінити агітаційні принади кандидатів.

122082226 166712785084701 6411201895681215639 o 2

Гордо піднята голова ще нічого не гарантує

Тлумач Сьогодні тиражує напрочуд гордий образ Романа Круховського – чинного міського голови Тлумача, якому зараз опонує ще 6 кандидатів на посаду після 25 жовтня. Народ реагує на рекламний варіант пана Романа по-різному.

Перемога буде!! Якщо є віра і бажання то і Бог благословить задумане!! Успіхів і терпіння…

Е ні, пані Ольго. Одного бажання та віри – трохи замало. Ось якої думки наступний дописувач.

За роки при владі Круховський і його поплічники нічого не зробили для міста, а тепер знову обіцянки, мабуть добре бути при владі. Тлумач по трохи перетворюється в село, менше 4 тис населення, молодь виїжджає. Яке майбутнє їх тут чекає?! Теперішню владу треба конче міняти, як за одну каденцію нічого не зробили, то і за ще одну нічого не зміниться. Хай ідуть, бо і так ділов на творили.

Чи є ця (граматично трохи кульгава) думка істиною в останній інстанції? Мабуть, що ні. Але Тлумач, принаймні своїм зовнішнім виглядом, дійсно залишається у минулому. Тому люди не впевнені, що за Круховського буде бажане майбутнє, як би високо голову він не піднімав. Тут потрібні більші практичні важелі. Які саме? Про це можна поговорити, скажімо, з головою Долини, адже місто розвивається.

Однак це не дає очільникові права виходити з берегів у самопрезентації…

Пана Гаразда аж забагато

Передвиборча активність Володимира Гаразда – Долинського голови, аж зашкалює. Претендуючи керувати громадою й у наступну каденцію, імпозантний пан Володимир записав незвичайне відео!

Ми побачили  його у групі Долинські вісті. Кандидат Гаразд виступає перед народом  не з “сухим” звітом, а відкриває душу про таке:

  • чи має хату в Польщі;
  • скільки ще планує вкрасти для свого збагачення;
  • чи правда, що дружина заробляє більше, ніж він;
  • чому не знадобився Гаразду, як Порошенкові, сліпий траст для управління своїм бізнесом…

Зрозуміло, що це такий собі піар-хід. Але, як каже молодь, все ж таки прикольно. А ось що скаже основний електорат – люди віком поза 35 років, – дізнаємося після голосування.

 

У кадрі – політизовані коти в Коломиї

У групі Типова Коломия  перед виборами транслюють ще креативніші речі, ніж у Долині. У місті, до слова, на пост міського голови зареєструвались 13 кандидатів.

18 жовтня о 14:40ейтинг станом на 17.10.2020 виглядав наступним чином: Слюзар Ігор – 18.1%, Тодорів Назар – 17.0%, Станіславський Богдан – 15.9%, Лосюк Сергій – 7.9%, Федоришин Володимир – 6.1%.

Хто проводив опитування і наскільки можна довіряти цій вибірці, ніхто не пояснює. Зате подальше відео з коментарем цієї рейтингової статистики просто забавляють. Й, можливо, комусь додають снаги у передвиборчому марафоні. Дивіться.

Де у партійного Слюзара “собака зарита”?

Тим часом нестандартною прогулянкою привернув до себе увагу теперішній Коломийський міський голова Ігор Слюзар. Задля перемоги він навіть дозволив журналістці запитати: чому у нього червоний ніс та на якому узбережжі купив віллу?

 

Відповіді на запитання, мабуть, не зовсім задовільняють читача. Як і не розуміє народ, чому пан Слюзар, як член та голова “Української народної партії”, пішов на вибори самовисуванцем?

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено