Івано-Франківськ

У Франківську і Надвірній на двох дільницях перераховуватимуть голоси

В Івано-Франківську та Надвірній на двох дільницях голоси рахуватимуть повторно.

У Франківську та Надвірній ТВК прийняли рішення повторного перерахунку голосів на двох дільницях. Про це пише громадянська мережа ОПОРА, пише ПІК.

Івано-Франківська міська територіальна виборча комісія (ТВК) прийняла бюлетені, протоколи та іншу виборчу документацію від усіх 125 дільничних виборчих комісій, які працювали на місцевих виборах 25 жовтня.

Втім, у зв’язку із відсутністю кворуму та технічними проблемами у роботі системи “Вибори”, процес розгляду протоколів ДВК розпочнеться пізніше. Також прийняли рішення про повторний підрахунок на двох ДВК.

Надвірнянська міська ТВК отримала виборчі документи з 20 дільниць із 23. На двох ДВК будуть повторно перераховуватимуть бюлетені. 

У  Коломиї три ДВК, через виявленні недоліки, складали протокол із позначкою “Уточнений”.

Станом на 15:00 26 жовтня Коломийська територіально виборча комісія прийняла виборчу документацію у 15 ДВК із 40, де проводили вибори депутатів у Коломийську міську раду та міського голови. Три ДВК через виявленні недоліки складали протокол із позначкою “Уточнений”.

Станом на 15:00 Косівська міська ТВК прийняла документацію із 20 дільниці із 21.

До слова, повторний підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці у відповідному виборчому окрузі з відповідних місцевих виборів здійснюється територіальною виборчою комісією після розгляду і прийняття протоколів та інших документів від усіх дільничних виборчих комісій.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено