Івано-Франківськ

У мережі активно обговорюють поведінку водія, який не впустив матір у автобус до власних дітей (ФОТО)

Жінка не встигла зайти в автобус, бо водій вже закрив двері і почав їхати.

Про це в групі “Комуналка ІФ” написала Леся Бунь.

За її словами, на зупинці діти, які навчаються в другому і третьому класах, зайшли в автобус разом з іншими людьми. Жінка ж зайти не встигла, бо водій вже закрив двері і почав їхати.

Відповідно, я, на ходу стукаючи у вікно, кричала, що в автобусі мої діти, і показувала на шкільний рюкзак, що тримала на плечі. Водій зупинився, відкрив тільки свою частину дверей в кабіні і з криками: “Я за тебе платити не буду”, – емоційно закрив двері і почав рух, хоча я продовжувала стукати по автобусу“, – розповідала жінка в соцмережі.

Проте, водій не зупинився. Жінка спинила попутнє авто і на зупинці біля одного із супермаркетів на вулиці Коновальця в Івано-Франківську забрала переляканих дітей із автобуса.

Водій ситуацію не прокоментував ніяк. Обурювався, що я його фотографую“, – каже жінка.

Начальник міського управління транспорту та зв’язку Андрій Гіглюк розповів Суспільному, що не чув про цей інцидент.

Це наш комунальний автобус. Нам треба зв’язатися з жінкою або, щоб вона до нас підійшла. Будемо з’ясовувати“, – розповів Гіглюк.

У коментарях під публікацією думки людей розділилися. Одні обурюються через поведінку водія, мовляв, потрібно було викликати поліцію.

«Треба було викликати поліцію, поліція склала б акт порушення переглянувши камери; і це може б того водія щось навчило», – кажуть люди.

Інші, не розуміють, як матір пропустила дітей попереду, знаючи, що кількість місць в комунальному автобусі обмежена:

«Як мама може пустити дітей спочатку, а сама десь там позаду, знаючи що всі в автобус і так не сядуть, бо є ліміт місць. Так що лепта вини є і ваша. В цій ситуації шкода дітей, які пережили ШОК», – йдеться у коментарі Маші Піцур.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено