Івано-Франківськ

У Галицькому районі знеструмлять комплекс очисних споруд

Знеструмлення комплексу очисних споруд спричинене заборгованістю КП «Житловик» Бурштинської міської ради перед електропостачальником  «останньої надії» ДПЗП «Укрінтеренерго».  

9 листопада 2020 року АТ «Прикарпаттяобленерго» буде змушене припинити електропостачання комплексу очисних споруд в с. Німшин Галицького району, який є споживачем постачальника «останньої надії» ДПЗП «Укрінтеренерго».

Про це повідомляють на сайті Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

“Оскільки комунальне підприємство не виконує умови договору  споживача про постачання електричної енергії постачальником «останньої надії» щодо вчасності та повноти розрахунків за електроенергію, ДПЗП «Укрінтеренерго» зобов’язало АТ «Прикарпаттяобленерго», як оператора системи розподілу, припинити розподіл електроенергії об’єкту очисних споруд до погашення заборгованості”, – йдеться у повідомленні.

Між постачальником та керівництвом комунального підприємства ведуться переговори щодо можливої реструкторизації боргу, але якщо домовленості не буде досягнуто – очисні споруди залишаться знеструмленими з 9 листопада на невизначений термін.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено