Івано-Франківськ

Меланія зібралася покинути Трампа, а дружина Байдена не хоче покидати учительську роботу (ФОТО)

На тлі завершення виборів президента США зростає інтерес до сімейного закулісся лідерів.

obraz dnya melaniya tramp v yarkom zelenom plate 1838 9198

Меланія зібралася покинути Трампа, повідомляють західні ЗМІ. Тоюто, дружина президента США Дональда Трампа, Меланія, збирається подати на розлучення після поразки чоловіка на президентських виборах, пише ПІК.

“Меланія рахує кожну хвилину, коли він покине свій пост і вона зможе розлучитися. Якщо Меланія спробує принизити його і піде, поки він на своєму президентському посту, він знайде спосіб покарати її”, – заявила колишня співробітниця Білого дому Омароса Маніго Ньюман.

Як стверджує екс-помічниця 50-річної першої леді США Стефані Волкофф, у президента США і його дружини був “діловий шлюб”, а в Білому домі вони навіть жили в різних кімнатах.

Проте Меланія відкрито говорила, що з чоловіком у них чудові стосунки, а сам 74-літній Дональд Трамп стверджував, що вони ніколи не сперечаються. Однак не раз на публіці дружина 74-річного президента США висловлювала свою неприязнь до чоловіка, що часто породжувало чутки про труднощі в їх шлюбі.

Вчора, на тлі чуток і статей про розлучення, Меланія Трамп написала твіт про вибори і розмістила пост в своєму офіційному веб-журналі Instagram з текстом:

“Американський народ заслуговує справедливих виборів. Кожен законний – НЕ незаконний – голос повинен бути підрахований. Ми повинні захищати нашу демократію з повною прозорістю “.

114014276 p08p0jyj

Тим часом дружина нового президента США 69-літня Джилл Байден (на фото) не збирається припиняти працювати вчителькою після вступу її чоловіка, 77-літнього  Джо Байдена, на посаду президента Сполучених Штатів. Таким чином вона порушить довготривалу традицію дружин президентів США. Вона має намір продовжувати свою викладацьку діяльність та поєднувати її з обов’язками першої леді. Джилл вже більш як 40 років викладає англійську мову та працює з дітьми, що мають емоційні розлади, передає 5 канал.

Читайте також:

Володимир Зеленський захворів на коронавірус

Вибори президента у США: що відомо на сьогоднішній ранок

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено