Івано-Франківськ

За крадіжку з банкомату у Польщі затримали двох українців (ВІДЕО)

За рішенням суду зловмисників заарештували на три місяці, їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Польщі затримали двох громадян України за крадіжку зі зломом банкомату. Інцидент стався у місті Дембе-Вельке у Мазовецькому воєводстві, повідомляє ТСН, пише ПІК.

“Працівники правоохоронних органів Польщі на місці злочину затримали 51-річного українця. Під час допиту чоловік зізнався, що діяв не одни. З ним був 34-річний співучасник, якого пізніше затримали в одному з хостелів Любліна, де він переховувався”, – йдеться у повідомленні.

Обох чоловіків підозрюють у серії крадіжок з банкоматів методом Black-box, які були скоєні у Варшаві та у Люблінському воєводстві наприкінці жовтня та в листопаді 2020 року. Використаний метод крадіжки передбачає, що у місце для карти вставляють спеціальний картридж, який може зчитувати дані з магнітної стрічки та виконувати додаткові команди.

“Під час обшуку поліція Польщі знайшла у підозрюваних навігаційні пристрої, декілька мобільних телефонів, балаклави, одяг та спеціалізоване обладнання: кабелі, спортивні камери, ліхтарики та рукавички”, – повідомляє польська поліція.

Також правоохоронці вилучили гроші у різній валюті, роздруківки з обмінного пункту та підтвердження виплат численних сум на Bitcoin. Наразі за рішенням суду 51 та 34-річних чоловіків заарештували на три місяці. Українцям загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:

У Франківську студент-іноземень заводив романи із жінками та виманював у них гроші (ФОТО, ВІДЕО)

На Івано-Франківщині судять чотири організовані злочинні групи, – СБУ

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено