Івано-Франківськ

Якщо вас побив чоловік, до ваших послуг кризова кімната в Івано-Франківську

Кімнана створена, зокрема, за підтримки канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом Уряду Канади.

124822700 5064103303630269 2784581380382861526 n

Кризова кімната в Івано-Франківську – для постраждалих від домашнього насильства, за час роботи прийняла 11 родин, а це – 26 осіб, повідомляє сектор комунікації обласної поліції, пише ПІК.

“Кризова кімната тимчасового перебування для осіб, постраждалих від домашнього насильства розпочала роботу з 10 серпня 2020 року в Івано-Франківську з ініціативи Громадської організації “Д.О.М.48.24”, Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, Управління патрульної поліції Івано-Франківської області та за підтримки канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом Уряду Канади”, – розповідає  голова громадської організації Наталія Вишневецька.

Вона додає,  що кризова кімната – лише частина системи протидії домашньому насильству, основна робота залишається за правоохоронними органами.

Керівниця сектору комунікації ГУНП в Івано-Франківській області Христина Максимчак розповідає, що в роботі поліцейські широко застосовують принцип «Community policing». Йде мова про співпрацю поліції з громадою та місцевою владою. І головна мета такої взаємодії – забезпечення безпеки для людей. Цей проєкт є прикладом такої співпраці.

Учасники брифінгу на цю тему нагадали, що за  вчинення домашнього насильства кривдників притягують до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Читайте також:

У Франківську муніципали виявили чоловіка із розбитою головою (ФОТО)

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено