Івано-Франківськ

Увага, ожеледиця! Якою буде погода на вихідні (КАРТА)

Найближчі субота-неділя будуть в Україні по-листопадовому холодними.

У денні години очікується 0+5 градусів, на Сході до -2 градусів, у нічні години від 3 тепла до 3 морозу, в східній частині до -6 градусів. У неділю на Заході та Півночі може бути сильний вітер, якщо гулятимете, обов’язково щільніше закутайте шию“, – повідомила у своєму прогнозі синоптикині Наталка Діденко.

На Заході опадів не прогнозують, однак вночі вдарять морози до -4 градусів. На Івано-Франківщині хмарна погода протримається увесь день. Без опадів. денна температура становитиме +1…+3 градису з позначкою плюс.

ukraine 8
До уваги водіїв! На вихідних на дорогах Прикарпаття очікується ожеледиця!“, – йдеться у попередженні Управління ДСНС в Івано-Франківській області.
Опадів не очікують синоптики й 22 листопада. На Прикарпатті хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметьсядо кінця дня. 
ukraine 1 2
До слова, 20 листопада вшановується пам’ять святого Федота Корчемника. У народі святого називали Федот-льодостав, і казали: “Святий Федот лід веде”. Цього дня спостерігається стійке промерзання ґрунту, нерідко земля вкривається першим снігом, замерзають водойми.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено