Івано-Франківськ

У Микуличині будують Міжнародний центр зустрічей студентської молоді України та Польщі

Даний проєкт є задумом Прикарпатського національний університет імені Василя Стефаника та Варшавського університетів.

За ідеєю Прикарпатського та Варшавського університетів, діяльність центру зустрічей буде спрямовано на розвиток партнерських відносин і співпраці студентів, представників позашкільної освіти та волонтерського руху української, польської, а також молоді інших країн Європейського Союзу. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

Концепція Міжнародного центру зустрічей, запропонована Прикарпатським національним університетом, будується на досвіді діяльності міжнародних молодіжних центрів Німеччини, Франції, Польщі, але вносить нові елементи, які докорінно відрізняють її від згаданих Центрів зустрічей студентської молоді.

  • Перший елемент, який до цього часу не був реалізований в інших центрах – це створення сучасного ІТ-Hub. Мета якого полягає у формуванні платформи комп’ютерних симуляцій при прийнятті управлінських рішень для молодих лідерів.
  • Другий елемент – це унікальна платформа розвитку наукової та інноваційної практичної (stаrt-ups) співпраці, для дискусій, проведення семінарів, конференцій.
  • Третій елемент – це спільні гірські мандрівки в Карпатах, які мають інтегрувати і зближувати молодь різних країн в екстремальних умовах.

На даний час завершуються перемовини з польськими партнерами, які позитивно ставляться до ідеї фінансового входження в цей проект шляхом придбання сучасного ІТ-обладнання для реалізації першого завдання центру.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено