Івано-Франківськ

Прикарпаття: топ-10 ялинок 2021 року (ФОТО)

У більшості прикарпатських міст урочисто засвітили ялинку в переддень Свята Миколая.

Прикарпаття: десь на головну ялинку витратили чималі кошти, а десь новорічне дерево обійшлося не так дорого, а той безкоштовно. Які ж новорічні красуні прикрасили міста Івано-Франківщини – в огляді ПІК.

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Вже три роки поспіль франківська ялинка залишається не змінною: та ж сама ялинка, і ті ж самі декорації… Цьогоріч головне новорічне дерево обласного центу засвітили 4 грудня, на свято Введення Пресвятої Богородиці. Минулі роки урочисте відкриття ялинки відбувалося на Андрія (13 грудня).

Прикарпаття: Івано-Франківськ - головна ялинка.

СНЯТИН

Новорічну красуню встановили в центрі міста, поблизу міської Ратуші.

Прикарпаття: Снятин - головна ялинка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

РОГАТИН

Святкове дерево заввишки 16 метрів привезли із Брошнівського лісництва. Прикраси для головної ялинки Рогатина власноруч виготовляли діти міста і сіл району. Засвітили новорічну красуню у переддень Святого Миколая – 18 грудня.

Прикарпаття: Рогатин - головна ялинка.

ЯРЕМЧЕ

Пишна та яскрава – 18 грудня засяяла і Яремчанська новорічна ялинка.

Прикарпаття: Яремче - головна ялинка.

НАДВІРНА

В місті вперше встановили штучну 12-метрову новорічну ялинку. Зелене дерево обійшлося міській раді 307 тисяч гривень. Засвітили головну ялинку Надвірної – 18 грудня.

Прикарпаття: Надвірна - головна ялинка.

ТЛУМАЧ

Головна ялинка міста засяяла 19 грудня – в день Святого Миколая. Без особливих прикрас та іграшок – така цього року новорічна красуня Тлумача. В день відкриття святкового дерева у громаді розпочали святкування різдвяно-новорічного циклу, який має назву “Від Миколая до Водохреща”.

Прикарпаття: Тлумач - головна ялинка

КАЛУШ

15-метрова новорічна ялинка обійшлася місту цього року безкоштовно. З міського бюджету на її встановлення та прикраси не витратили ані копійки. Засвітили зелену красуню 18 грудня.

Прикарпаття: Калуш - головна ялинка.

КОЛОМИЯ

12-метрове святкове дерево прикрасили минулорічною ілюмінацію та іграшками. Відкрили головну ялинку міста – 18 грудня.

Прикарпаття: Коломия - головна ялинка.

ДОЛИНА

Засвітили новорічну красуню міста – 18 грудня. Долинська ялинка нагадує вечірнє небо: прикрашене зірками та “молодим” місяцем.

Прикарпаття: Долина - головна ялинка.

БУРШТИН

18 грудня під звуки духового оркестру відкрили головну новорічну ялинку міста енергетиків – Бурштина. На святкове дерево прийшли подивитися не тільки бурштинці, але й жителі громади.

Прикарпаття: Бурштин - головна ялинка.

Головний символ Нового Року – ялинка, в кожному місті Івано-Франківської області по-своєму гарна та святкова. Для жителів прикарпатських міст новорічна красуня є уособленням радості, щастя і віри у диво.

  • Щасливих та веселих новорічно-різдв’яних свят, друзі!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено