Івано-Франківськ

В Україні затвердили вартість проїзду “платними” дорогами

Кабмін затвердив максимальний розмір разової плати за проїзд автомобільною дорогою загального значення, побудованою на умовах концесії.

В Україні раніше в Міністерстві інфраструктури назвали перелік доріг, які відібрали для реалізації пілотних проектів програми державно-приватного партнерства в дорожній сфері.  Плату за проїзд такими дорогами затвердили сьогодні, 23 грудня на засіданні Уряду, пише УНІАН.

В Україні Кабінет Міністрів сьогодні, 23 грудня на засіданні затвердив плату за проїзд автомобільною дорогою на умовах концесії.

  •  Для мотоциклів з коляскою і без неї, а також для легкових автомобілів, легкових автомобілів з причепами, мікроавтобусів з кількістю пасажирів до 10 осіб, а також вантажних автомобілів з максимальною масою до 3,5 тонн встановлюється ставка в 0,023 євро за кожен кілометр відстані.
  • Для вантажних автомобілів з максимальною масою від 3,5 до 12 тонн, автопоїздів з максимальною масою до 12 тонн, автобусів з кількістю пасажирів від 10 до 29 осіб і максимальною масою до 12 тонн – 0,045 євро за кожен кілометр.
  • Для вантажних автомобілів і автопоїздів з максимальною масою понад 12 тонн, автобусів з кількістю пасажирів понад 29 осіб і максимальною масою понад 12 тонн – 0,133 євро за кожен кілометр.

Читайте також у ПІК:

 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено