Івано-Франківськ

До рестораторів Прикарпаття навідуються шахраї: їх можна викрити

Невстановлені особи намагаються чинити тиск, вимагаючи незаконної винагороди за "лояльну перевірку".

b39936d4fbc1731338f00efc6be70337

До рестораторів Прикарпаття навідуються невідомі під виглядом перевіряючих. Стережіться шахраїв! Не допускайте до перевірок невстановлених осіб, котрі не представили вам відповідні документи, застерігає управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“За інформацією престаавників ресторанного бізнесу Прикарпаття, в області мають місце випадки шахрайських дій з боку невстановлених осіб, які  називають себе працівниками Держпродспоживслужби і, створюючи видимість проведення перевірок, намагаються чинити тиск на суб’єктів господарювання, вимагаючи незаконної винагороди”, – зазначає служба на своєму сайті.

Вона закликає суб’єктів господарювання:

1. Стережіться шахраїв! Не допускайте до перевірок невстановлених осіб, котрі не представили вам відповідні документи:

  • при здійсненні планового або позапланового заходу державного нагляду (контролю) має бути- посвідчення (направлення) та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу органу державного нагляду (контролю);
  • при проведенні моніторингових відвідувань це – копія наказу про проведення моніторингу та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу.

2. При виявленні, на ваш погляд, неправомірних дій з боку посадових осіб районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – подавайте відповідні звернення із зазначенням конкретних прізвищ працівників та суб’єктів господарювання.

Якщо посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області порушують процедуру проведення перевірки чи моніторингового відвідування, схиляють вас до неправомірних домовленостей, вимагають грошової чи будь-якої іншої винагороди – звертайтесь до Національної поліції – тел. 102; на гарячу лінію Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – тел. 0342-511389; за тел. 050-6702529, або до районних, міських управлінь, відділів (адреси та контактні телефони – за посиланням).

Читайте також:

«Укрпошта» погрожує припинити з 1 січня доставку пенсій

Для українців спростили порядок призначення субсидій

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено