Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 28 грудня – 3 січня

Близнюкам зірки рекомендують зустрічати свято в галасливій компанії, і Тельцям пропонують у новорічну ніч запросити близьких друзів.

Новорічна ніч у ресторані "Княжий двір" | Афіша розваг Луцька

Ваш гороскоп на тиждень, що завершує старий рік та відкриває новий, має віще значення, пише ПІК.

Ваш гороскоп на тиждень: 28 грудня - 3 січня

Ваш гороскоп на тиждень: 28 грудня – 3 січня

Овен

Загалом на Овнів чекає дуже вдалий тиждень. Ви проведете новорічні свята у веселій атмосфері, з друзями і близькими людьми.

Для самотніх представників знака життя може круто змінитися якраз у новорічну ніч! А ось останній день тижня буде складним. Можливі конфлікти і сварки з рідними.

Телець

Останній тиждень року буде для вас дуже вдалим. Ви зможете вирішити всі конфлікти, які мучили вас протягом останнього року.

Зірки радять у новорічну ніч запросити всіх близьких друзів і рідних. Тільки в теплій обстановці ви зможете повністю розслабитися і насолодитися святом. А ось початок нового року подарує багато сюрпризів і цікавих пропозицій. Не варто відмовлятися від них.

Близнюки

Кінець року буде для вас справжнім святом. Ви нарешті закінчите всі свої робочі справи і зможете відпочити на повну. Зірки рекомендують зустрічати свято в галасливій компанії.

Однак пам’ятайте, що після ночі настає ранок, тому стежте за своєю поведінкою, щоб потім вам не було соромно. А ось починаючи з нового року ви зможете з усією серйозністю взятися за реалізацію всіх своїх планів.

Рак

Останній тиждень року варто присвятити роздумам про своє життя. Якщо ви хотіли змінити свій імідж, саме час. Також зірки рекомендують розпрощатися з непотрібними людьми.

Не хвилюйтеся, практично 1 січня ви познайомитеся з новими цікавими особистостями. Однак не варто всіх відразу ж пускати у своє життя. Спочатку роззнайомтеся.

Лев

Перша половина тижня буде для вас дуже вдалою. Ви зможете розслабитися і відпочити. А ось із перших днів нового року вам доведеться гарненько попрацювати. Однак не хвилюйтеся, у вас вийде все.

Ви з легкістю реалізуєте все задумане. До того ж ваші ідеї оцінить начальство. І, можливо, з’явиться шанс піднятися кар’єрними сходами.

Діва

Вам варто звернути увагу на своє здоров’я, щоб новий рік провести весело, а не в ліжку. Також зірки попереджають: у вас є недруги, котрі неабияк намагаються зіпсувати вам життя.

Вам варто бути сміливішими і зробити рішучі кроки. Не бійтеся себе захищати. Крім вас цього ніхто не зробить.

Терези

Завдяки особистій ініціативі та діловій активності ви зможете успішно вирішити всі фінансові питання, а на початку січня зміцнити матеріальне становище.

Зірки радять відкласти трохи на чорний день, а решту можна витратити на задоволення. До слова, ці дні сприятливі для невеликої подорожі. Проведіть час із близькими.

Скорпіон

На початку тижня до вас можуть звернутися по допомогу. Якщо у вас є така можливість — допоможіть. У стосунках із коханою людиною поки все добре.

Але вам варто обговорити всі спірні питання, не переносьте конфлікти в новий рік. А ось перші числа січня порадують вас сюрпризами та подарунками долі.

 Стрілець

Дуже динамічний тиждень. У понеділок-вівторок у вас усе горітиме в руках. Ви легко закриєте всі питання. А ось під час свят на вас чекають справжні веселощі.

Однак у разі виникнення конфліктів не варто їх підтримувати. Спробуйте вирішити все мирним шляхом. Інакше неприємності можуть затягнутися.

Козеріг

Наприкінці грудня не варто укладати договорів і навіть усних угод: швидше за все, вони не виправдають ваших очікувань, більш того, можуть призвести до серйозних проблем уже в новому році.

Якщо є можливість, перенесіть усе на початок нового року. Свята зірки рекомендують провести з рідними. Тільки не варто витрачати всі свої заощадження на подарунки.

Водолій

Прийдешній тиждень принесе вам багато сюрпризів. На роботі є шанс отримати підвищення. Друга половинка порадує приємним сюрпризом і несподіваними зізнаннями. Свята проведіть спокійно.

Не варто влаштовувати грандіозних гулянь. Слідкуйте за здоров’ям і не зловживайте алкоголем. 3 січня великий ризик отримати побутову травму.

Риби

Закінчення 2020 року складеться цілком благополучно: ваші таланти, а також колишні заслуги гідно оцінять. Свята краще провести у веселій компанії. Не варто проводити всі дні біля плити. Ви ж не поїсти хочете, правда?

А ось після нового року на вас чекають самі сюрпризи. Приготуйтеся отримувати подарунки.

Як святкують новий рік | КПІ ім. Ігоря Сікорського

НЕХАЙ ГОРОСКОП НА ЦЕЙ ТИЖДЕНЬ ПРИНЕСЕ ВАМ ЩАСТЯ НА РІК! ДО ЗУСТРІЧІ З ГОРОСКОПОМ ВІД ПІК У НОВОМУ РОЦІ, ДРУЗІ!

Читайте також:

Олена Зеленська відповіла, чи збирається чоловік на другий президентський термін

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – саксофоніст Андрій Чепіль (ВІДЕО)

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – майстриня Руслана Шевчук (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено