Івано-Франківськ

Уляна Супрун дала українцям останню пораду: про що саме

З 27 липня 2016 до кінця серпня 2019 року Супрун була в.о. міністра охорони здоров'я України, впроваджувала медичну реформу.

630 360 1579956511 121

Уляна Супрун – колишня в.о. міністра охорони здоров’я, яка часто давала українцям поради в Facebook щодо здорового способу життя, заявила на своїй сторіні у Facebook, що опублікувала останній пост, пише ПІК.

“У перший день нового року публікую на своїй facebook-сторінці останній пост. І хочу дати вам останню пораду, – написала вона.

Сама порада ось про що:

“Українці — непереможні. Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом.Думайте про суспільство та країну, а не лише про себе. Ухвалюйте рішення так, наче цього більше ні від кого очікувати. Візьміть відповідальність за все, що відбувається навколо, і не чекайте, що це зробить хтось інший”.

І ще одна теза від Супрун:

“Якщо матимеш сміливість прощатися, завжди триматимеш надію до побачення”.

Нагадаємо, що Уляна Супрун восени 2013 року приїхала зі США до Києва. 12 липня 2016 року її призначили заступницею міністра МОЗ, а з 27 липня 2016 до кінця серпня 2019 року Супрун виконувала обов’язки міністра охорони здоров’я України, впроваджувала медичну реформу.

Читайте також:

ТОП-5 яскравих особистостей Прикарпаття, що зійшли з Олімпу влади: де пригодилися? 

Відео анонс: Віктор Кімакович про те, як впливає коронавірус на шкільне навчання та зимові канікули (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено