Івано-Франківськ

Новопризначений голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук призначив позаштатних радників

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук призначив п’ятьох позаштатних радників.

P1270739.00 00 16 01.Still008 scaled

Про це повідомляє Галичина, пише ПІК.

Радниками стали такі особи:

Бас Інна Леонідівна – позаштатний радник голови обласної державної адміністрації із соціальних та гуманітарних питань на громадських засадах. До літа 2020 року працювала на посаді заступниці голови Луцької РДА.

Ярмольський Ігор Петрович – позаштатний радник голови обласної державної адміністрації з питань соціально-економічного розвитку на громадських засадах. До весни 2019 року працював на посаді голови Луцької РДА.

Греков Едуард Анатолійович – позаштатний радник голови обласної державної адміністрації з правових питань на громадських засадах. Є членом Ради адвокатів Дніпропетровської області. Працює адвокатом у м.Дніпрі. Також є членом адвокатських об’єднань «Фінкорд Інтелідженс» (м.Київ), «Ісу Лоєрс» (м.Дніпро).

Соловей Віталій Олегович – позаштатний радник голови обласної державної адміністрації з правових питань на громадських засадах. До весни 2019 року працював на посаді начальника управління земельних відносин Дніпропетровської ОДА.

Ярмольський Андрій Ігорович – позаштатний радник голови обласної державної адміністрації з питань соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації на громадських засадах. Засновник адвокатського об’єднання «Ісу Лоєрс» (м.Дніпро). Керував комерційними структурами у Києві та Дніпрі.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено