Івано-Франківськ

У Надвірній в художній школі встановили сонячну електростанцію (ФОТО)

Надвірнянська художня школа – це перша бюджетна установа в області, яка встановила сонячну електростанцію.

У Надвірній в дитячій художній школі презентували сонячну електростанцію. Про це повідомляють на сайті Надвірнянської міської ради, пише ПІК.

У Надвірній в дитячій художній школі презентували сонячну електростанцію. У Надвірній в дитячій художній школі презентували сонячну електростанцію.

Даний проект став можливим завдяки спецкоштам  (а це майже 300 тисяч гривень) відділу культури, молоді та спорту Надвірнянської районної державної адміністрації.

“Щодо самої електростанції, то її потужність становить 15 кВт. Гарантія на різне обладнання станції становить від 10 до 20 років. Позитивом є і те, що у проекті використано розумні технології (спостерігати та керувати станцією можна зі смартфону)”, – йдеться у повідомленні.

Головна перевага сонячних панелей у тому, що після їх встановлення та підключення, художня школа може генерувати свою власну електроенергію й зменшує свою залежність від електропостачальника та скорочує витрати на електроенергію.

У Надвірній в дитячій художній школі презентували сонячну електростанцію.

До слова, Надвірнянська художня школа – перша в Україні, яка має змогу користуватись альтернативним джерелом електроенергії.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено