Івано-Франківськ

В Україні протести проти підвищення комунальних тарифів: в яких регіонах (ФОТО)

У знак протесту люди перекривають автомобільні дороги та мости. Поліцейські розганяють мітингувальників.

415cfbf poltava2 taryfy Poltavshhyna

Проти підвищення комунальних  тарифів сьогодні, 10 січня, протестують у Харківськй, Полтавській (на фото), Миколаївській областях, повідомляє Українська правда, пише ПІК.

“Як повідомила поліція Харківської області, у селищі Високий Харківського району на трасі “Харків – Сімферополь” близько 50 місцевих мешканців перекрили рух транспорту на пішохідному переході на знак протесту проти зростання тарифів”, – інформує  видання.

Охорону публічного порядку здійснювали понад 15 поліцейських. Було забезпечено відвід транспорту через об’їзні дороги.

 “Разом з тим, у Полтаві через акцію протесту проти зростання тарифів перекрито рух трасою Київ-Харків”- , пише місцеве видання “Полтавщина”.

Як пояснив прес-секретар патрульної поліції Полтавщини Руслан Возниця, рух обмежили через акцію протесту, яка проходить на вул. Київське Шосе.

Близько 20 мітингувальників протестують проти нових тарифів на газ та за його транспортування. Учасники мітингу перманентно пересуваються по пішохідному переході.

“9 січня на площі перед Полтавською ОДА та поблизу Полтавської міськради також відбулися мітинги проти тарифів на газ, в яких взяли участь близько 200 мітингувальників. 11 січня зібрання перед ПОДА відновиться для вручення вимог представникам президентської вертикалі”, – пише Українська правда.

Водночас на головній площі Миколаєва в неділю також пройшла акція протесту проти підвищення тарифів на електроенергію, газ і воду, пише “Новости N”.

Біля входу до будівлі Миколаївської міської ради зібралося понад 100 місцевих жителів, які вимагають не підвищувати ціни на комунальні послуги. Постоявши півгодини біля мерії, учасники акції протесту вирішили перекрити Інгульський міст.

“Пізніше поліцейським вдалося розігнати натовп мітингувальників, які перекрили міст. Однак люди повернулися на Соборну площу, щоб зібрати підписи і домовитися про подальші акції протесту”, – пише видання.

Читайте також:

Чи обґрунтовані в Україні тарифи на газ і хто пропонує найдешевший

Як зміняться в Україні тарифи на газ та тепло у 2021 році

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено