Івано-Франківськ

Не встигли купити шкарпетки і футболки, можете зробити це онлайн – Степанов

Очільник МОЗ  зазначив, що в українців було достатньо часу, щоб закупити необхідну кількість шкарпеток та футболок на час посиленого карантину.

Не встигли купити шкарпетки та футболки до січневого карантину, то можна купити їх онлайн. Про це під час щоденного брифінгу, сьогодні 11 січне повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, пише ПІК.

Не встигли купити шкарпетки та футболки до січневого карантину, то можете зробити це спокійно онлайн, вважає голова МОЗ.

Він нагадав, що постанову щодо введення жорсткого карантину прийняли ще 9 грудня.

“Тобто ми заздалегідь, за місяць розповіли і показали, що буде можливо в країні, а що – неможливо. Достатньо чітко розповіли. І я вважаю, що ці 16 днів, які ми відвели на цей карантин, можливо було до них підготуватися. Що таке підготуватися? Точно було можливо розрахувати, яка кількість нових шкарпеток або футболок потрібна людині на цей час”, – сказав Степанов.

Також Максим Степанов наголосив, що українці, які відчувають будь-які симптоми распіраторного захворювання, не обов’язково Covid-19, мають звернутися до свого сімейного лікаря, який у свою чергу обов’язково має зробити своїй пацієнтці чи пацієнту тест на підтвердження чи спростування коронавірусної хвороби.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено