Івано-Франківськ

У Франківську затримали вірмен, які обкрадали квартири

Зловмисники намагалися пограбувати квартири, що знаходяться у Івано-Франківську. Втекти від покарання грабіжникам не вдалося – їх затримали поліцейські охорони.
Перебуваючи на службі наряд поліції охорони в Івано-Франківській області отримав повідомлення по лінії «102» про вчинення ймовірного грабежу в одному з будинків на вулиці Довженка у Франківську. За кілька хвилин правоохоронці прибули на місце події.
Про це повідомляє поліція охорони, пише ПІК.
Нет описания фото.
Зайшовши до під’їзду до поліцейських звернувся чоловік та повідомив, що на верхньому поверсі цього ж будинку знаходяться люди кавказької національності, які можуть бути причетними до квартирних крадіжок, вони ходять та перевіряють чи зачинені квартири.
Не гаючи ні хвилини поліцейські охорони затримали даних осіб. При поверхневому огляді у затриманих було вилучено: газовий балончик, сувенірний ніж, губну помаду, якою невідомі замазували вічко у дверях та предмети схожі на відмички.
На изображении может находиться: в помещении
На місце події викликані працівники відділу карного розшуку та слідчо-оперативна група. Затриманими виявились жителі Вірменії 1973, 1992 років народження.
Триває слідство.
Також читайте:
Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено