Івано-Франківськ

На Косівщині гасили пожежу на території школи

За минулу добу в області зареєстровано 4 пожежі.

На Косівщині, 14 січня о 04:29 в селі Космач Косівського району виникла пожежа дров в приміщенні котельні розташованої на території Космацької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На изображении может находиться: ночь и еда

“До місця події одразу було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди с. Космач.
Як з’ясувалося, загоряння виникло в одноповерховій будівлі, розміром в плані 15х20м та розташованій окремо на відстані 20 м. від будівлі школи”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дрова. Пожежу було локалізовано о 04:46, а ліквідовано о 04:59. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Всього від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області було залучено 3 осіб особового складу на 1 одиниці техніки.

О 06.34 год. в місті Калуш, на вулиці Сівецька виникла пожежа кімнати на 1-му поверсі 2-х поверхового приватного житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 м.кв. На місці пожежі виявлено тіло власниці. Попередня причина виникнення пожежі порушення ППБ при експлуатації пічного опалення.

О 20.49 год. в селі Пациків, на вулиці Дружби Долинського району виникла пожежа димохідної труби від котла на твердому паливі розташованої в цеху заготівлі ягід на території ФОП. Вогнем пошкоджено димохідну трубу на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі порушення ППБ при експлуатації котла на твердому паливі.

О 21.27 год. в селі Ковалівка, на вулиці Коцюбинського Коломийського району виникла пожежа покрівлі літної кухні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі на площі 15 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки.

Також читайте:

Коронавірус за добу: на Прикарпатті +141 випадок, на Львівщині +482

Конгрес США оголосив імпічмент Дональду Трампу

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено