Івано-Франківськ

Зіркова уродженка Бурштина відверто розповіла про онкологію (ФОТО)

Відома українська співачка та акторка, уродженка міста Бурштин Міка Ньютон розповіла про хід лікування від раку.

У соцмережі Міка Ньютон поділилася спогадами про той день, коли їй видалили яєчник, уражений раком, та озвучили страшний вирок: вона ніколи не зможе мати дітей.

На щастя, той перший прогноз лікарів не підтвердився, і це стало для зірки справжнім дивом, пише ПІК із посиланням на “Таблоїд”.

Артистка показала чесні фото себе у лікарні, до та після операції.

c0a2481 newton1 690 scaled

Рік тому, після моєї другої операції, мені сказали, що в мене третя стадія раку яєчника. Сказали, що мені потрібні 12 курсів хіміотерапії, а новиною, яка краяла серце найбільше, було те, що я ніколи не зможу самостійно стати мамою. Не думаю, що змогла би підібрати слова, щоби описати, через що ми пройшли… але диво сталося! Через тиждень прийшли результати аналізів, і в мене виявилася перша стадія, тобто лишився шанс, що колись я зможу завагітніти!, – написала Міка в Instagram.

880ae39 newton2 690 scaled

Ніколи не відмовляйтеся від своєї мрії. Молитви та позитивні думки зцілюють! Я щиро вірю в те, що вся та духовна робота, яку я виконала перед тією операцією, спрацювала! Троє онкологів, які були на тій операції, не могли повірити результатам аналізів!“, – поділилася вона.

На думку Ньютон, якщо приймати все, що відбувається в житті, як урок, а не як покарання, це обов’язково буде винагороджено.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено