Івано-Франківськ

Завтра у Бурштині мають звільняти з посади директорку школи

2 лютого у порядку денному чергової сесії міськради буде ще кілька питань із галузі освіти.

Завтра у Бурштині має відбутися  позачергова сесія міської ради, повідомляють у мережі Бурштин ІNFO, пише ПІК.

За розпорядженням голови громади у порядку денному пленарного засідання наразі 8 питать. Три з них стосуються важливих аспектів освітньої галузі.

Немає опису світлини.

Резонансним уже стало питання “про звільнення з посади директора Бурштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Тетяни Королишин. (Проєкт 2441)”.

На конкурсній основі вона стала очільницею закладу у 2019 році, хоча мало хто прогнозував перемогу Королишин – на той час вчительки української мови та літератури.

У шкільній та громадській спільноті міста прогнозували удачу іншій конкурсантці  – Любові Піцун (фото ліворуч), яка була і є заступницею директорки з виховної роботи. Під час конкурсу Любов Василівна несподівано  помилилася у позначках щодо відповідей на великий письмовий блок питань, і одразу було зрозумілим, що шанс на крісло директорки втрачений.

Чому зараз йдеться “про звільнення Королишин”?

Як стало відомо з власних джерел ПІК у Бурштині, скоріш за все у порядку денному некоректно сформульоване питання сесії щодо Тетяни Королошин. Днями спливає 2-річний термін, на який її призначали керівником ЗОШ №3. Тож мали б розглянути питання про продовження з нею контракту, або розірвання – якщо є до директорки питання.

IMG 9383 scaled

Наразі ж  у Бурштині заговорили про більш глибокі кадрові вірогідності у галузі освіти, про так звані кабінетні рокіровки. Мовляв, на місце Королишин може піти нинішня начальниця відділу освіти і науки Іванна Томин (біля мікрофону), а її сьогоднішню посаду може зайняти ексголова міста Роксолана Джура.

Окремі моменти з освітянського набору прогнозів стануть більш зрозумілими уже завтра, на сесії міської ради.

Читайте також:

Ваш гороскоп на тиждень 1-7 лютого

Прикарпаття: огляд головних подій тижня (25.01-31.01) – ФОТО

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено